Rreth nesh

rreth big brother vip bigbrothervipalbania24.com eshte nje website JOZYRTAR ku te gjithe fansat e ketij reality show mund te gjejne informacionet dhe te rejat me te fundit rreth Big Brother VIP.

bigbrothervipalbania.com nuk mban pergjegjesi per keqperdorimin apo keqinterpretimin e materialeve te ketij website-i.

Cdo foto apo material eshte i shoqeruar nga linku direkt i burimit te tij.

Ne jemi nje grup fansesh te Big Brother VIP Albania qe duam te ju informojme juve rreth ndodhive mbrenda ketij Reality Show-i.

Mundohemi te nxjerrim lajmet me te verteta dhe me te shpejta per ju.

E kemi percjellur Big Brother nder vite dhe situaten rreth Big Brother VIP Albania.

Websitet si ky na kane pelqyer shume sepse informoheshim shume per ngjarjet mbrenda Shtepise.

Kjo na ka shtyer te behemi bashk dhe te formojme nje grup me nje qellim te perbashket.

Informimin e te gjithe shikuesve apo percjellesve per gjithcka qe ndodh mbrenda shtepise me te famshme ne Shqiptari.

Nuk jemi nje website zyrtar, mundohemi te jemi sa me unik ne punen tone.

Nuk mbajme pergjegjsi si psh: Keqperdorim, Keqinterpretim apo tjera.

Qellimi eshte te bashkojme audiencen ne nje vend, dhe te shprehin mendimin e tyre rreth konkurenteve qe siq dihet jane Personazhe VIP.

Pra secili nga vizitoret e Webfaqes tone, mund te perfshihet ne diskutime me vizitore tjere.

Mund te shprehin dashurine apo edhe urrejtjen ndaj pjesmarresve te Reality Show-it me te madh ne trojet Shqiptare.